Nyhetsbrev fra Selfa Arctic AS – uke 12

Nyhetsbrev uke 12

  • Planlegg vårpussen nå
  • Lofotfishing 2017
  • Vårbrosjyrer
  • Kampanje på riggsjekk med dokumentasjon

Våren kommer fort – planlegg pussen nå!

Vi legger alt til rette for en effektiv vårpuss med hurtig oppsett og oppstilling av din båt. Du velger selv hvor mye egeninnsats du vil gjøre. Vi har tilgjengelig forbruksmateriell som sink, filter med mer til de fleste motortyper fra Volvo Penta, Cummins & Yanmar.

I år har vi rabatterte priser på oppsett ved bestilling før 15.04!

Vårbrosjyre Rødskjær & Trondheim

Lofotfishing går av stabelen fra 31. mars – 2. april 2017

Lofotstand AS står som arrangør av Nord Norges Internasjonale fiskerimesse Lofotfishing. Fiskerimessa arrangeres for 10. gang fra 31. mars – 2. april 2017. Lofotfishing arrangeres i Kong Øystein Hall i Kabelvåg. Hallen er på 3500 kvadratmeter.

Selfa Arctic AS har stand i «Fiskerigata»  – kom innom for en båtprat!

Riggsjekk med dokumentasjon til 1650 inkl mva! 
For seilbåtfolket tilbyr vår samarbeidspartner Riggmaster.as riggsjekk med dokumentajson til 1650 inkl mva ved bestilling før 15.04! Bestill nå og få en dokumentasjon på riggens tilstand før båtsesongen starter.